.

Bezoek ons op hét innovatie event voor de bouw en vastgoed: Building Holland

Building Holland is hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- en vastgoedsector. Het vindt jaarlijks plaats in de Amsterdamse Rai en 15.000 bezoekers zullen de beurs met maar liefst 230 stands komen bezoeken van 17 t/m 19 april 2018.

 

‘Building the future!’ luidt het motto van de Building Holland organisatie. Tijdens dit event worden innovators met elkaar in verbinding gebracht, om ervoor te zorgen dat innovaties tot stand worden gebracht. Dit is de eerste stap naar een business, maar nog belangrijker, een maatschappelijk impact op de toekomstvisie van onze bouw- en vastgoedsector.
Wij bij Stansz, staan hier volledig achter en hopen u dan ook te mogen verwelkomen op standnummer 11.001!

Informatie over de beurs en (gratis) tickets kunt u vinden op www.buildingholland.nl.