EU Subsidieregeling

EU-subsidie voor de ontwikkeling van het prototype stortkokersysteem 2.0!

Innovatie staat bij ons centraal en dit vertaalt zich in het continu bezig zijn met het optimaliseren van ons productaanbod. Dit bereiken wij middels onze unieke aanpak die gericht is op het meedenken en begeleiden in rechtstreeks contact, om tot klantgerichte oplossingen te komen op het gebied van afvallogistiek.

In het kader van de VIA-subsidieregeling, voluit Versneller Innovatieve Ambities, hebben wij subsidie ontvangen voor de ontwikkeling van een nieuw prototype stortkokersysteem. Door middel van de VIA-subsidieregeling wordt innovatie en economische ontwikkeling gestimuleerd in het midden- en kleinbedrijf, met als doel de economische positie van Noord-Nederland te versterken. Kenmerkend voor het door ons te ontwikkelen systeem is de toepassing van uiterst moderne technieken, waardoor dynamische distributie, afvaltype herkenning en verhoogde brandveiligheid gerealiseerd wordt.

De VIA-subsidieregeling is een initiatief van SNN (Samenwerkingsverband Noord-Nederland) binnen de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen. De regeling wordt tevens gefinancierd door de Europese Unie en het Europees Fond voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).