.

Digitaal display verhoogt flexibiliteit en efficiency

Efficiënt, hygiënisch en gesorteerd afval en linnen afvoeren

Stansz Waste and Laundry Chute Systems introduceert het digitale display voor stortkokers. Deze slimme bediening van de inwerpopeningen verhoogt het comfort en de efficiëntie van gebruikers. Hierdoor zijn afvalstromen ook na oplevering van het Stansz Waste Chute System nog flexibel te wijzigen.

 

Digitaal display verhoogt flexibiliteit

Het digitale display tilt het geautomatiseerde scheiden naar een hoger niveau. Door de digitale toepassing van het bedieningspaneel zijn afvalstromen flexibel te wijzigen. Zo kan eenvoudig een afvalstroom toegevoegd, gewijzigd of verwijderd worden uit het systeem. Hiervoor zijn meestal geen mechanische aanpassingen aan de installaties nodig. Gebruikers profiteren zo van optimale efficiëntie en comfort. Liften, trappenhuizen en gangen blijven vrij van afvalstromen waardoor afvaloverlast tot het absolute minimum wordt beperkt.

 

Geautomatiseerde scheiding voor optimale efficiëntie

Afval gesorteerd afvoeren vanaf elke verdieping naar een centraal punt was al langer mogelijk met de stortkoker van Stansz. Het verticale afvaltransportsysteem voert door middel van inwerpopeningen op elke verdieping afval, linnen of vertrouwelijke documenten af naar een centraal punt op de begane grond of in de kelder. Hier vindt geautomatiseerde scheiding plaats. Het slimme verticale afvaltransportsysteem zorgt zo voor optimale hygiëne en comfort.

Wilt u meer informatie over het digitale display? Of de Stansz Stortkokersystemen? De adviseurs en engineers van Stansz denken graag met u mee! Neem gemakkelijk contact op via mail, of bel vrijblijvend naar: +31 (0)512 82 00 26.