Stansz uw hotel - en verbeter efficiëntie

Bespaar vierkante meters met de stortkoker voor linnengoed. Voer linnengoed direct en snel af vanaf elke verdieping. Via een inwerpluik of -deur komt het terecht in de linnenkamer op de begane grond of in de kelder. Zo ontstaat er geen bulk aan linnen op de verdieping.

Efficiënt werken wordt gemakkelijk met het Stansz stortkokersysteem voor linnengoed. Liften, gangen en trappen blijven vrij van linnenstroom. Zo creëert u een aangename verblijfsomgeving én werkt u snel en efficiënt. Het verblijf van hotelgasten wordt hierdoor aangenamer. Maak slim gebruik van de zwaartekracht en bespaar op kosten en ruimte.

Integreer het Stansz stortkokersysteem voor linnengoed in uw hotel en ervaar het gemak van efficiënte linnenafvoer.

De voordelen van Stansz voor hotels

  • Bespaar vierkante meters

  Op de verdiepingen wordt geen ruimte ingenomen door linnenkarren omdat bedlinnen direct vanaf de afdeling wordt afgevoerd. Extra liftcapaciteit voor linnenafvoer
  wordt overbodig. Zo maakt u optimaal gebruik van het aantal beschikbare vierkante meters.

  • Duurzaam

  Onze stortkokers zijn circulair, alle onderdelen die in onze systemen toegepast worden, kunnen gerecycled worden. We gebruiken Sendzimir verzinkt stalen plaat en werken op basis van de zwaartekracht. Het aantal liftbewegingen en het gebruik van elektra wordt tot een minimum beperkt en zo bespaart u energie.

  • Efficiëntie

  Maak slim gebruik van de zwaartekracht en voer snel en efficiënt bedlinnen af. Personeel hoeft niet langer onnodig veel te sjouwen met vuil linnen. Creëer zo een prettige verblijfsomgeving voor hotelgasten: liften en gangen blijven vrij van linnenkarren en de omgeving oogt schoon.

  • Bespaar kosten

  Verminder logistieke handelingen met efficiënte linnenafvoer. Voer linnengoed direct af vanaf de verdieping naar de linnenkamer op de begane grond of in de kelder. Door verbetering van de processen gaat alles gestroomlijnder. Zo bespaart u tijd, energie en kosten.

Hoe Stansz werkt in hotels

 • Stansz stortkoker

  Verzinkt stalen Sendzimir platen met een dikte van 1,5 mm vormen de vierkante stortkoker. De vloersparingen voor het monteren van de koker worden loodrecht boven elkaar aangebracht en zijn ca. 50 mm groter dan de doorsnede van de koker. De bovenkant van de stortkoker is gesloten en biedt de optie tot het plaatsen van een ventilator.

 • Stansz inwerpdeur of -luik

  Op de inwerpopeningen van ca. 500 x 600 mm kan een links- of rechtsdraaiende inwerpdeur gezet worden. Of kies voor een inwerpluik met scharnieren aan de boven- of onderkant. Beide opties worden compleet gemonteerd met de mogelijkheid tot een inbouwkozijn. Alle inwerpopeningen worden gemonteerd op een minimale hoogte van 1.10 meter. Hierdoor is geen invalbeveiliging nodig.

 • Stansz besturingssysteem

  Voor het openen en sluiten worden de luiken of deuren voor zien van handgrepen. Het besturingssysteem met elektrische vergrendeling geeft een impuls aan de inwerpopeningen voor de akoestische en visuele signalering ‘vrijgave’ of ‘blokkering’. Wanneer een deur geopend is, zijn de overige deuren geblokkeerd.

 • Stansz uitloop met lineaire opslag

  De stortkoker wordt voorzien van een vaste uitloop in de kelder of op de begane grond. De linnenzakken vallen in een afgesloten ruimte. In een kar of op de grond.

  Voor meer opslagcapaciteit kan optioneel gekozen worden voor een lineair opslagsysteem. Zodra de eerste linnenkar vol is, schuift de stortkokeruitloop naar een lege kar. Verzeker zo de continue doorstroom en beperk overlast tot een absoluut minimum.

 • Stansz uitloop met linnencarrousel

  De stortkoker wordt voorzien van een vaste uitloop in de kelder of op de begane grond. De linnenzakken vallen in een afgesloten ruimte. In een kar of op de grond.

  Voor meer opslagcapaciteit kan optioneel gekozen worden voor een linnencarrousel. Zodra de eerste linnenkar vol is, draait het carrousel een lege kar onder de stortkokeruitloop. Verzeker zo de continue doorstroom en beperk overlast tot een absoluut minimum.

Opties Stansz stortkokersysteem voor linnengoed

 • Modulaire opbouw

  De stortkokersystemen zijn modulair opgebouwd. Onze monteurs zetten het stortkokersysteem volgens ver gestandaardiseerde technieken op locatie in elkaar. Dit maakt het mogelijk om het innovatieve systeem binnen korte tijd op te leveren.

 • Ventilator

  Kies voor optimaal comfort en installeer een ventilator bovenop de stortkokerbuis. De ventilator creëert onderdruk in de stortkokerbuis en voert lucht af. De installatie van de ventilator moet afgestemd worden met de algemeen geldende bouwvoorschriften.

 • Service

  Optimale werking van uw Stansz stortkokersysteem is erg belangrijk. Als u kiest voor de Stansz Servicedienst, komen onze monteurs langs voor een periodieke inspectie. Ze voeren preventief en correctief onderhoud uit op locatie. Zo weet u zeker dat alles altijd werkt.

 • Linnencarrousel

  Kies voor meer opslagcapaciteit en optimale doorstroom met een 4-containercarrousel. Zodra de eerste linnenkar vol is, draait het carrousel een lege kar onder de stortkokeruitloop. Verzeker zo de continue doorstroom en beperk aoverlast tot een absoluut minimum.