Stortkoker - linnengoed

Ieder gebouw is qua ontwerp en gebruik uniek. Dus ook de logistiek rondom goederenstromen is per gebouw uniek. Wanneer er binnen een gebouw linnengoed afgevoerd moet worden, dan biedt het Stansz stortkokersysteem voor linnengoed de oplossing!

 

Slim en effectief
Het Stansz stortkokersysteem voor linnen maakt slim gebruik van de zwaartekracht. Het systeem is ontworpen op basis van een vierkante stortkokerbuis en inwerpdeuren (of luiken) vervaardigd van verzinkt stalen Sendzimir platen. Het systeem wordt op een geavanceerde wijze bestuurd door middel van het Stansz besturingssysteem. Dit besturingssysteem met elektrische vergrendeling geeft een impuls aan de inwerpopeningen voor de signalering ‘vrijgave’ of ‘blokkering’. Wanneer een deur geopend is, zijn de overige deuren geblokkeerd.

Bespaar vierkante meters met deze stortkoker voor linnengoed. Liften en trappen blijven vrij van linnenstroom. Het linnengoed komt rechtstreeks vanaf de verdieping in de kelder of op de begane grond terecht. Werk snel en efficiënt uw linnen weg via inwerpopeningen op elke verdieping.

 

Toepassing
Het Stansz stortkokersyteem voor linnen kent een perfecte toepassing voor onder andere hotels. Bekijk alle voordelen en de werking van het Stansz stortkokersysteem voor hotels en haal het maximale uit uw gebouw.

 

Details stortkoker linnengoed

 

Contact
Stansz your building! En ervaar zelf het gemak van efficiënt afvalmanagement. Onze engineers bieden voor iedere situatie de beste oplossing. Wij bieden ondersteuning in iedere fase van het bouwproject. Van ontwerp tot de ingebruikneming.

Mail ons, of bel vrijblijvend naar: +31 (0)512 82 00 26.