Stortkoker - afval en linnen

Ieder gebouw is qua ontwerp en gebruik uniek. Dus ook de logistiek rondom afvalstromen is per gebouw uniek. Wanneer er binnen een gebouw meerdere (complexe) afvalstromen zijn die gescheiden afgevoerd moeten worden, dan biedt het Stansz stortkokersysteem voor afval en vuil linnen de oplossing!

 

Slim en effectief
Het Stansz stortkokersysteem voor afval en vuil linnnen maakt slim gebruik van de zwaartekracht. Het systeem is ontworpen op basis van een 600mm ronde stortkokerbuis en inwerpdeuren (of luiken) met invalbeveiliging vervaardigd van duurzaam roestvrijstaal 304. Het systeem wordt op een geavanceerde wijze bediend door middel van een modulair opgebouwd touchscreen.

Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om meerdere afvalstromen geautomatiseerd en gescheiden af te voeren. Van ziekenhuisafval tot vertrouwelijke documenten. Van linnengoed tot restafval. Zo werkt u efficiënter en bespaart u tijd en ruimte. Geautomatiseerde scheiding vindt plaats op een centraal punt op de begane grond of in de kelder. Beperk afvaloverlast tot een absoluut minimum en voer twee tot wel zes of meer verschillende afvalstromen volledig geautomatiseerd af.

 

Toepassing
Het Stansz stortkokersysteem kent een perfecte toepassing voor onder andere: ziekenhuizen, zorginstellingen en kantoorgebouwen. Maar ook in andere gebouwen met meerdere verdiepingen biedt het Stansz stortkokersysteem meerwaarde. Bekijk alle voordelen en de werking van het Stansz stortkokersysteem voor zorginstellingen en haal het maximale uit uw gebouw.

 

Details stortkoker afval en linnen

 

Contact
Stansz your building! En ervaar zelf het gemak van efficiënt afvalmanagement. Onze engineers bieden voor iedere situatie de beste oplossing. Wij bieden ondersteuning in iedere fase van het bouwproject. Van ontwerp tot de ingebruikneming.

Mail ons, of bel vrijblijvend naar: +31 (0)512 82 00 26.