Over - Stansz

Stansz B.V. werd opgericht in 1985 en ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een internationale onderneming. We hebben veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van afvalstromen. Onze ervaren engineers vinden daarom altijd de beste oplossing voor efficiënt afvalmanagement. Door onze jarenlange ervaring kunnen we voorzien in het beste advies en leveren wij slimme en mooie oplossingen voor iedere specifieke situatie.

Slim en effectief
We zijn specialist in het automatisch transporteren van afvalstromen en maken slim gebruik van de zwaartekracht. Zo zorgen we voor een betere beleving in het gebouw en helpen we om alles uit het gebouw en de processen te halen.

Duurzaam
We hanteren een no-nonsense en transparante werkwijze. We kijken altijd vooruit naar de toekomst en proberen daar duurzame oplossingen bij te ontwerpen, produceren en leveren. Kies bijvoorbeeld voor het Stansz stortkokersysteem voor linnengoed voor het afvoeren van linnengoed of het Stansz stortkokersysteem voor afval en linnen bij meerdere afvalstromen.

Samenwerken met ketenpartners
Al onze oplossingen zijn maatwerk. We werken nauw samen met eindgebruikers, architecten, bouw- en faciliteitsadviseurs en bouwbedrijven. Zo bieden wij ondersteuning in iedere fase van het bouwproject. Van ontwerp tot de ingebruikneming. In elk gebouw met meerdere verdiepingen – onafhankelijk van het bouwjaar – kan geprofiteerd worden van onze innovatieve en duurzame oplossingen voor alle afvalstromen.

Onze zekerheden

  • Duurzaam afval scheiden
  • Verbeter logistiek
  • Bespaar kosten
  • Verhoog hygiëne
  • Verminder afvaloverlast
  • Verlaag werkdruk
  • Bespaar vierkante meters

Stansz your building! En ervaar zelf het gemak van efficiënt afvalmanagement. Onze engineers bieden voor iedere situatie de beste oplossing.

Mail ons, of bel vrijblijvend naar: +31 (0)512 82 00 26.