Opties en services

Haal het maximale uit uw gebouw en de Stansz stortkokersystemen met aanvullende opties en services.

 

Service

Optimale werking van uw Stansz stortkoker voor afval en linnen of Stansz stortkoker voor linnengoed is erg belangrijk. Als u kiest voor de Stansz Servicedienst, komen onze monteurs langs voor een periodieke inspectie. Ze voeren preventief en correctief onderhoud uit op locatie. Zo weet u zeker dat alles altijd werkt. Storingen zijn niet altijd te voorkomen, daarom staat bij storingen de Stansz Storingsdienst voor u klaar. Stansz is ook uw partner voor service aan andere merken stortkoker systemen zoals Eleiko.

 

Reiniging

Reinig het Stansz stortkokersysteem voor afval en linnen aan de binnenkant met de Stansz mobiele reinigingsunit. Deze onderhoudsservice van Stansz houdt de stortkokerbuis schoon en in optimale conditie. De reinigingsunit verplaatst een nozzle verticaal door de stortkoker. Het waswater wordt opgevangen en afgevoerd naar een opvangtank, het riool of de zuiveringsinstallatie.

 

Ventilator

Kies voor optimaal comfort en installeer een ventilator bovenop de stortkokerbuis van uw stortkoker voor afval en linnen of stortkoker voor linnengoed. De ventilator creëert onderdruk in de stortkokerbuis en voert lucht af. De Stansz stortkokersystemen zijn voorbereid voor het installeren van een ventilator. Een ventilator is optioneel en dient door derden te worden geïnstalleerd volgens de algemeen geldende bouwvoorschriften.