Werkwijze

Stansz werkt nauw samen met architecten, bouw- en faciliteitsadviseurs en bouwbedrijven. Wij bieden ondersteuning in iedere fase van het bouwproject. Van ontwerp tot de ingebruikneming. Zo kan in elk gebouw met meerdere verdiepingen – onafhankelijk van het bouwjaar – geprofiteerd worden van onze innovatieve en duurzame oplossing voor alle afvalstromen.

In onze werkwijze hanteren we 3 overzichtelijke stappen: kennismaking, ontwerp en offerte en levering.

 

Kennismakingsgesprek  

Bespreek de mogelijkheden van onze verschillende stortkokersystemen met onze specialisten. Tijdens een kennismakingsgesprek op locatie geven we advies en toelichting op maat. Zo kijken we samen naar de beste en meest efficiënte oplossing voor uw afvalmanagement.

 

 

Ontwerpfase

De tekeningen van uw gebouw laden we gemakkelijk in ons systeem. Daarna volgt een technisch ontwerp. Hierbij houden we rekening met de fysieke mogelijkheden van het gebouw. Welke ruimtes zijn beschikbaar? Komt de opslag in de kelder of op de begane grond? Welke stortkokeruitloop past bij uw afvalstromen? Wat zijn de loopafstanden tot de inwerpopeningen? In deze fase werken we nauw met elkaar samen en sluiten we af met een advies op maat.

 

Offerte en levering

Na akkoord op het ontwerp, spreken we de levering van de stortkoker af. De Stansz stortkokersystemen zijn modulair opgebouwd. Onze monteurs zetten het gekozen stortkokersysteem volgens ver gestandaardiseerde technieken op locatie in elkaar. Dit maakt het mogelijk om het innovatieve systeem binnen korte tijd op te leveren. Indien gewenst zullen wij bij oplevering bij u op locatie een training geven voor correct gebruik van het systeem.

 

De adviseurs en engineers van Stansz denken graag met u mee! Maak al tijdens de ontwerpfase van uw gebouw slim gebruik van onze tekeningen en specificatie-overzichten. Dat scheelt een hoop tijd en gedoe. Bovendien ontstaat tijdens de ontwerpfase gelijk al een realistisch beeld van de werkelijke situatie.

Neem gemakkelijk contact op via mail, of bel vrijblijvend naar: +31 (0)512 82 00 26.