Stortkokers

Met een stortkoker voor linnengoed, afval of documenten maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw hotel, kantoor of zorginstelling. Stansz ontwerpt, levert en onderhoudt innovatieve stortkokers voor al deze verschillende toepassingen en meer.

Download hier onze brochure

Stansz stortkokers voor afval en linnen

Wanneer er binnen een gebouw meerdere (complexe) afvalstromen zijn die gescheiden afgevoerd moeten worden, dan biedt een Stansz stortkoker voor afval en vuil linnen de oplossing. Geautomatiseerde scheiding vindt plaats op een centraal punt op de begane grond of in de kelder. Beperk afvaloverlast tot een absoluut minimum en voer twee tot wel zes of meer verschillende afvalstromen volledig geautomatiseerd af!

 

Meer over stortkoker afval en linnen

 

Stansz stortkokers voor linnengoed

Bespaar vierkante meters met een Stansz stortkoker voor linnengoed. Liften en trappen blijven vrij van linnenstroom. Het linnengoed komt rechtstreeks vanaf de verdieping in de kelder of op de begane grond terecht. Werk snel en efficiënt uw linnen weg via inwerpopeningen op elke verdieping.

 

Meer over stortkoker linnengoed

Voordelen van een Stansz stortkoker

Met deze innovatieve en duurzame oplossing en haal het maximale uit uw gebouw. Trappen en liften kunt u vrijhouden voor verkeer van personen. Zo verbetert u de logistiek en efficiëntie van uw personeel, en vermindert u overlast voor u gasten of patiënten. Ook kunt u met geautomatiseerde recycling systemen in een Stansz stortkoker een mooie stap zetten richting het vergroenen van uw bedrijf én bespaart u kosten.

Contact

De adviseurs en engineers van Stansz denken graag met u mee. Wij werken nauw samen met architecten, bouw- en faciliteitsadviseurs en bouwbedrijven. We bieden ondersteuning in iedere fase van het bouwproject.

  • Verbeter logistiek
  • Bespaar kosten
  • Verhoog hygiëne
  • Verminder overlast

Maak al tijdens de ontwerpfase slim gebruik van onze tekeningen en specificatie-overzichten. Vraag ze gemakkelijk aan.

Bel vrijblijvend naar: +31 (0)512 82 00 26. Of neem contact op:

mail Stansz