Stansz uw gebouw - en verbeter logistieke processen

Verbeter logistiek en efficiency. Voer afval en vertrouwelijke documenten direct en snel af vanaf elke afdeling. Via een inwerpluik of -deur komt het direct terecht in een afgesloten ruimte op de begane grond of in de kelder. Zo ontstaat er geen bulk aan linnen op de verdieping. Bespaar op kosten en ervaar het gemak van geautomatiseerd afval scheiden.

Efficiënt en snel werken wordt gemakkelijk met een Stansz stortkokersysteem voor afval en vuil linnen. Kies uit de verschillende opties voor scheiden en opslaan van afval, afhankelijk van de afvalstromen: bijvoorbeeld een 4-containercarrousel of een lineair systeem. Integreer dit slimme stortkokersysteem in uw gebouw en ervaar zelf de voordelen.

Alle stortkokersystemen van Stansz B.V. zijn maatwerk en modulair van opbouw. Bekijk hieronder het Stansz stortkokersysteem. Dit geavanceerde systeem biedt de meeste mogelijkheden voor het automatisch afvoeren van afval. Ook een aangepaste versie van het Stansz stortkokersysteem voor linnengoed is beschikbaar voor het afvoeren van bijvoorbeeld vertrouwelijke documenten of papier. Neem voor een aanbod op maat contact met ons op. De engineers van Stansz denken graag met u mee. Maak al tijdens de ontwerpfase van uw gebouw slim gebruik van onze tekeningen en specificatie-overzichten.

Neem gemakkelijk contact op via mail, of bel vrijblijvend naar: +31 (0)512 82 00 26.

De voordelen van Stansz voor gebouwen

  • Duurzaam

  Duurzaam en snel afval scheiden was nog nooit zo makkelijk. Kies zelf de verschillende afvalstromen die u af wilt voeren en scheid vanaf de bron. Onze stortkokers zijn circulair, alle onderdelen die in onze systemen toegepast worden, kunnen gerecycled worden. Het aantal liftbewegingen en het gebruik van elektra wordt tot een minimum beperkt.

  • Efficiëntie

  Verminder het aantal logistieke acties. Sjouw niet langer onnodig veel met afval, maar voer het geautomatiseerd en gescheiden af. Creëer zo een prettige verblijfsomgeving: liften en gangen blijven vrij van afvalstromen en de omgeving oogt schoon. Het afvoeren van afval en linnengoed via de traditionele logistiek wordt overbodig.

  • Bespaar kosten

  Voer afval en vuil linnen af met een druk op de knop. Stansz gebruikt roestvrijstalen, zelfreinigend materiaal en werkt op basis van gravitatie. Het aantal liftbewegingen en het gebruik van elektra wordt tot een minimum beperkt en zo bespaart u kosten en energie.

  • Bespaar vierkante meters

  Op de verdiepingen wordt geen ruimte ingenomen door afvalopslag omdat dit direct vanaf de afdeling wordt afgevoerd. Extra liftcapaciteit voor logistieke afvalstromen wordt overbodig. Zo maakt u optimaal gebruik van het aantal beschikbare vierkante meters.

Stortkoker afval en linnen

Voer twee tot zes of meer afvalstromen volledig geautomatiseerd en gescheiden af naar de begane grond of kelder. Transporteer uw afval en linnengoed verticaal en efficiënt vanaf de verdieping.

Bekijk de details

Stortkoker linnengoed

Voer uw linnengoed of uw vertrouwelijke documenten duurzaam en snel af met het Stansz stortkokersysteem. Dit systeem is geschikt voor het afvoeren van één goederenstroom zoals linnengoed of papier.

Bekijk de details

Opties Stansz stortkokersysteem

 • Sorteermogelijkheden

  Voor meer opslagcapaciteit en optimale sorteer-mogelijkheden kan gekozen worden voor een 4-containercarrousel of een lineair systeem. Beperk afvaloverlast tot een absoluut minimum en voer twee tot wel zes of meer verschillende afvalstromen volledig geautomatiseerd af.

 • Ventilator

  Kies voor optimaal comfort en installeer een ventilator bovenop de stortkokerbuis. Dit beperkt geuroverlast tot een minimum. De ventilator creëert onderdruk in de stortkokerbuis
  en voert lucht af. De installatie van de ventilator moet afgestemd worden met de algemeen geldende bouwvoorschriften.

 • Stansz Mobiele reinigingsunit

  Reinig de stortkoker aan de binnenkant met de Stansz mobiele reinigingsunit. Deze onderhoudsservice houdt de stortkokerbuis schoon en in optimale conditie. De
  reinigingsunit verplaatst een nozzle verticaal door de stortkoker. Het waswater wordt opgevangen en afgevoerd naar een opvangtank, het riool of de zuiveringsinstallatie.

 • Service

  Optimale werking van uw Stansz stortkokersysteem is erg belangrijk. Als u kiest voor de Stansz Servicedienst, komen onze monteurs langs voor een periodieke inspectie. Ze voeren preventief en correctief onderhoud uit op locatie. Zo weet u zeker dat alles altijd werkt. Storingen zijn niet altijd te voorkomen, daarom staat de Stansz Storingsdienst voor u klaar.