.

Stansz heeft een nieuwe look

Stansz is al sinds 1985 specialist in het ontwerpen en leveren van slimme systemen voor afvalmanagement. De laatste jaren is Stansz uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. De oplossingen van Stansz zijn in de loop der jaren steeds verder geïnnoveerd. Doorlopend zijn er op de bestaande stortkokersystemen diverse optimalisaties doorgevoerd, een recent voorbeeld is het Stansz Digitale Display. Ook is recentelijk een tweede systeem ontwikkeld specifiek voor de hotellerie. Al deze veranderingen dragen ertoe bij dat de voordelen voor gebruikers van gebouwen nog meer toenemen.

 

Stansz your building
De innovaties en verdergaande specialisatie is voor Stansz ook de aanleiding geweest om zich voortaan met een nieuw logo en een eigentijdse nieuwe huisstijl in de markt te presenteren.

 

Onder de noemer Stansz your building for a smarter waste and laundry logistic maken we duidelijk dat gebruikers meer uit hun gebouw halen wanneer er een Stansz Stortkokersysteem is geplaatst. Want dat is waar het wat ons betreft om draait! Gebruikers genieten van een innovatieve en duurzame oplossing waarmee zij een efficiëntere, comfortabelere en hygiënischere oplossing hebben voor hun afvalmanagement.

Lees hier meer over onze slimme oplossingen voor hotellerie, zorginstellingen en overige gebouwen.

Wilt u meer informatie over de Stansz Stortkokersystemen? De adviseurs en engineers van Stansz denken graag met u mee! Neem gemakkelijk contact op via mail, of bel vrijblijvend naar: +31 (0)512 82 00 26.